RIAL CARWASH MEPPEL

Professioneel, schoon & persoonlijke service

Waar je ons kunt vinden.

Blankenstein 670
7943 PA Meppel
Nederland

info@rialcarwash.nl
www.rialcarwashmeppel.nl

Telefoonnummer: 0623788200

Onze openingstijden

Maandag            08:30 t/m 18:00

Dinsdag              08:30 t/m 18:00

Woensdag          08:30 t/m 18:00

Donderdag         08:30 t/m 18:00

Vrijdag                08:30 t/m 18:00

Zaterdag            08:30 t/m 17:00

Zondag              10:00 t/m 17:00

*openingstijden kunnen afwijken op feestdagen

Ik heb een vraag

Top! Dan willen wij je helpen. Zou je het onderstaande formulier kunnen invullen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

De modernste wasstraat van Drenthe.

Bij Rial carwash in Meppel vind je de hypermodernste wasstraat van Drenthe! Onze 60 meter lange, volledig overdekte wasstraat biedt pure verwennerij voor jouw auto. Wachten is verleden tijd, want onze wasstraat kan maar liefst 100 auto’s per uur aan. De wasstraat is gebouwd als een express wasstraat, dus met echt minimale handmatige voorbereidingen kan de auto de kettingbaan op. Enkel wat extra chemie met een handspuitje en soms een ruitenwisserhoesje bij de achteruit en de auto kan de straat in! Alles tot een hoogte van 215 cm kan gewassen worden, dus ook een Transporter, SUV of een Dodge Ram. De uitgekiende techniek van DICO, en tunnelsturing, wast een auto dermate vloeiend en rustig dat dit menigeen opvalt die uit professionele interesse met een auto meeloopt door de wasstraat.

Jouw was ervaring.

De wasstraat heeft een prachtig blauwe inrijboog waar het voertuig wordt gescand en ingeneveld met een shampoo. De velgen worden tegelijkertijd met een speciale velgenreiniger ingespoten precies op de velg om deze optimaal te kunnen laten inweken als een halve minuut later de hoge druk er vol op komt. Na het inspuiten komt de schuimwand: een prachtige deken van opgeklopte shampoo wordt over de auto heen gelegd en met 3 krachtige LED stralers aangelicht. Spektakel dus! Dan volgt de hoge druk. Na de hoge druk volgt een verzorging van de wassing van de moeilijke delen van de auto, de hoeken en de dorpels. Een schone auto moet natuurlijk goed beschermd worden. Dus we spoelen hem af en gaan dan afhankelijk van het gekozen programma een superwas of een polishwax aanbrengen waarna de eindigen met een drooghulp (ook een soort wax zodat het water sneller van de auto af gaat) en spoelen we hem nogmaals helemaal af: dan is het tijd om te drogen!