De modernste wasstraat van Drenthe.

Bij Rial carwash in Meppel vind je de hypermodernste wasstraat van Drenthe! Onze 60 meter lange, volledig overdekte wasstraat biedt pure verwennerij voor jouw auto. Wachten is verleden tijd, want onze wasstraat kan maar liefst 100 auto’s per uur aan.

De wasstraat is gebouwd als een express wasstraat, dus met echt minimale handmatige voorbereidingen kan de auto de kettingbaan op. Enkel wat extra chemie met een handspuitje en soms een ruitenwisserhoesje bij de achteruit en de auto kan de straat in! Alles tot een hoogte van 215 cm kan gewassen worden, dus ook een Transporter, SUV of een Dodge Ram.

De uitgekiende techniek van DICO, en tunnelsturing, wast een auto dermate vloeiend en rustig dat dit menigeen opvalt die uit professionele interesse met een auto meeloopt door de wasstraat.

Jouw was ervaring.

De wasstraat heeft een prachtig blauwe inrijboog waar het voertuig wordt gescand en ingeneveld met een shampoo. De velgen worden tegelijkertijd met een speciale velgenreiniger ingespoten precies op de velg om deze optimaal te kunnen laten inweken als een halve minuut later de hoge druk er vol op komt.

Na het inspuiten komt de schuimwand: een prachtige deken van opgeklopte shampoo wordt over de auto heen gelegd en met 3 krachtige LED stralers aangelicht. Spektakel dus! Dan volgt de hoge druk. Na de hoge druk volgt een verzorging van de wassing van de moeilijke delen van de auto, de hoeken en de dorpels. Een schone auto moet natuurlijk goed beschermd worden.

Dus we spoelen hem af en gaan dan afhankelijk van het gekozen programma een superwas of een polishwax aanbrengen waarna de eindigen met een drooghulp (ook een soort wax zodat het water sneller van de auto af gaat) en spoelen we hem nogmaals helemaal af: dan is het tijd om te drogen!

LPBG1FQ8TP7PBSGEWQ7T3AZ8HU9D6UEM1694599654

KRASKAART ONTVANGEN?

Ben je onlangs wezen wassen en heb je een kraskaart ontvangen? Ga dan via de onderstaande knop naar de kraskaartpagina en lever hier je code in!